Ferrari заборонили Джастіну Біберу купувати їхні суперкари: відома причина

Ferrari заборонили Джастіну Біберу купувати їхні суперкари: відома причина

09 травня 2022
0

Джастіна Бібера звинуватили в неповазі до легендарних суперкарів Ferrari, адже співак є прихильником радикального та суперечливого тюнінгу.

Джастін Бібер не зможе придбати новий суперкар Ferrari 296. Італійська компанія заборонила зірці купувати автомобілі з жеребцем на капоті. Інформація, звісно, офіційно не підтверджена, але надійшла з кількох джерел. Про це пише італійське видання La Repubblica.

Ferrari 458 Italia допрацювали в японському стилі Liberty Walk.

Повідомляють, що в Ferrari настійно порекомендувала своїм дилерам у США та Канаді відмовляти співаку у придбанні авто марки. Мотивують таке рішення тим, що він порушив негласний кодекс етики власників Ferrari.

Співака звинуватили в порушенні негласного кодексу етики власників Ferrari.

Простіше кажучи, Джастін Бібер виявив неповагу до легенди й спотворює легендарні італійські суперкари. Вперше він наважився купити Ferrari у віці 16 років та зупинив вибір на моделі F430. І майже відразу відвіз її в ательє West Coast Customs для доопрацювання. Тюнінг Ferrari F430 вийшов суперечливим і дуже яскравим.

Потім у 2016 році Бібер придбав купе Ferrari 458 Italia і знову звернувся до West Coast Customs. Автомобіль допрацювали в японському стилі Liberty Walk - з кустарними розширювачами колісних арок, широкими 20-дюймовими шинами й великим спойлером. У Ferrari такого святотатства не зрозуміли.

Ferrari для Бібер доопрацьовує тюнінг-ательє West Coast Customs.

Очевидно, в Італії розуміють, що Джастін Бібер обов'язково тюнінгуватиме свій черговий суперкар Ferrari й вирішили завадити цьому. Втім, співак може легко обійти заборону - попросити когось із друзів придбати авто чи знайти уживаний Ferrari.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація