Fiat створив версію хетчбека 500e на честь міста Ангелів

Fiat створив версію хетчбека 500e на честь міста Ангелів

07 червня 2024
0

Компанія Fiat представила нову лімітовану серію електричних хетчбеків 500e під назвою «Inspired By Los Angeles». Вартість новинки становить $36,000, а перші екземпляри надійдуть до місцевих дилерів у третьому кварталі цього року.

Серед особливостей серії - унікальні кольори кузова та двоколірний інтер'єр. Крім того, LA Edition отримає сірі матові дзеркала, тоновані вікна та 17-дюймові легкосплавні диски, які можна замовити з літньою або всесезонною гумою.

Елегантний двоколірний інтер'єр виконаний у теплих світлих тонах. Для обробки сидінь використовується бежева екошкіра, а кермо має приємне на дотик обплетення.

Меломани зможуть оцінити аудіосистему JBL з 7 динаміками та сабвуфером. До списку базового оснащення увійшли бездротова зарядка для смартфона, 7-дюймова панель приладів і мультимедійна система Uconnect 5 з 10,25-дюймовим екраном.

Версія 500e Inspired By Los Angeles має батарею на 42 кВт·год, яка забезпечує живлення електромотора потужністю 119 к.с. (87 кВт). З його допомогою автомобіль здатний розганятися до 151 км/год, а першу «сотню» стрілка спідометра долає за 8,5 секунди після старту.

Зарядженої батареї вистачить, щоб проїхати до 240 км. Крім того, автомобіль оснащений системою напівавтоматичного керування другого рівня, яка включає адаптивний круїз-контроль та функцію утримання у смузі руху.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація