Ford демонструє стильну нову Fiesta; передові технології включають SYNC, MyKey і 1,0-літровий двигун EcoBoost

13 вересня 2012
2

  • Ford демонструє динамічну нову Fiesta з більш виразним дизайном та ексклюзивними системами і функціями
  • В оновленій Fiesta використано новаторські технології, включаючи систему підключення і зв’язку з голосовим керуванням Ford SYNC, автоматичне гальмування Active City Stop та, вперше в Європі, систему MyKey
  • Fiesta буде обладнана титулованим бензиновим двигуном EcoBoost 1,0 л, що має зробити її лідером класу за паливною економічністю

У новій Fiesta використано добірку технологій, включаючи бортову систему підключення і зв’язку з голосовим керуванням Ford SYNC, автоматичне гальмування Active City Stop та, вперше в Європі, систему MyKey. Модель також буде обладнана титулованим бензиновим двигуном EcoBoost 1,0 л, що має зробити її лідером класу за паливною економічністю.

Домінуючими рисами «обличчя» Fiesta є передня решітка у формі трапеції, по боках якої розташовано фари з чіткими лініями та світлодіодними денними ходовими вогнями. Капот прикрашають помітні рельєфні виступи. Крім того, оновлена Fiesta має гармонійний інтер’єр з поліпшеною ергономічністю.

У Fiesta втілено принцип демократизації технологій Ford (передові технології вперше стають доступними для ширшого кола споживачів), і ця модель матиме унікальну перевагу над її європейськими конкурентами завдяки наявності Active City Stop – системи, призначеної допомагати водіям уникати зіткнень на низькій швидкості.

Автомобільна система підключення та зв’язку Ford SYNC забезпечує безпрецедентний рівень підключення, дозволяючи власникам використовувати голосові команди для телефонування та вибору музики з пристроїв, підключених через Bluetooth або USB. Система SYNC включає функцію аварійної допомоги, яка встановлює прямий зв'язок між людьми в салоні автомобіля та операторами місцевих аварійних служб після ДТП, використовуючи мову регіону, де сталася ДТП.

Нова Fiesta стане першим автомобілем в Європі, оснащеним новинкою для цього сегмента ринку – системою MyKey, яка допоможе батькам заохочувати безпечну манеру керування автомобілем та обмежувати ризик для юнака чи дівчини за кермом авто. Система дає власникам можливість задавати максимальні значення швидкості автомобіля та гучності аудіо. Вона також відключає звук аудіосистеми, поки ремені безпеки не буде пристебнуто, та стежить за тим, щоб системи допомоги водію, системи безпеки та важливі попередження було неможливо відключити під час використання.

1,0-літровий бензиновий двигун EcoBoost було названо «Міжнародним двигуном року» 2012, і за прогнозами він має забезпечити найнижче в класі споживання палива.

«КОЛОС-АВТО» «КОЛОС-АВТО»

Сучасний автомобільний центр «КОЛОС-АВТО» є офіційним дилером FORD, MAZDA, FIAT та SUZUKI у місті Черкаси та Черкаській області. Працює на автомобільному ринку Черкащини з 2005 року.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

s2h2  

А мне и это поколение нравиться, можно было бы еще пару лет не менять, а вот за моторы браво! еще бы цену на уровне этого поколения и приспособить к нашему бензину)

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

Моторы - хорошо. Остальное - мусор. Следовало бы шире внедрять робот с двойным сцеплением Powershif - как основной тип трансмиссии. Ну и, конечно, примитивный дизайн блока климата и медиа - на кого рассчитывали.... Вообще в автомобиле важны моменты организации и трансформации внутреннегопростраества, с чем у Форда, прямо скажем - никак.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація