Ford готується виробляти доступні електромобілі

Ford готується виробляти доступні електромобілі

04 червня 2024
0

Генеральний директор Ford Джим Фарлі хоче, щоб компанія постачала на ринок доступні електромобілі, як це свого часу зробив Генрі Форд з Model T. Однак найважче зробити це прибутково. Після того, як ставка Китаю на електромобілі «окупилася», Ford хоче конкурувати з найкращими, включаючи BYD.

Фарлі вважає, що електромобілі наступного покоління будуть «не тільки прибутковими, але й доступними для більшості американців».

За словами Фарлі, наступна хвиля електромобілів Ford буде «конкурентоспроможною з найкращими в бізнесі». І прямо зараз Ford вважає, що ці електромобілі походять із Китаю.

Фарлі заявив, що з початку цього року Ford «таємно» працює над меншою платформою електромобілів, щоб створити основу для більш доступних моделей. Фарлі сказав, що для розробки нової платформи американський автовиробник зібрав невелику команду з одними з найкращих у світі інженерів електромобілів.

«Вони розробляють зовсім інший підхід, інший продукт за іншу ціну з набагато меншим акумулятором і іншою хімією», - додав Фарлі.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація