Ford Mustang Mach-E перетворили на машину екстреної швидкої допомоги

Ford Mustang Mach-E перетворили на машину екстреної швидкої допомоги

17 грудня 2023
0

Електрокросовер Ford Mustang Mach-E перетворили на машину швидкої допомоги. Лінійка модифікацій електромобіля Mustang Mach-E поступово поповнюється не тільки різними комплектаціями для широкого кола покупців, а й розростається за рахунок спеціальних виконань для екстрених служб. Ford уже показав кросовер для поліції, а зараз настала черга невідкладної допомоги. Відразу кілька десятків Mustang Mach-E надійшли на роботу в Лондонську службу швидкої допомоги, яка пересадила на електрокари своїх парамедиків. Група екстреного реагування отримала у своє розпорядження 42 кросовери Ford.

Батарея Mustang Mach-E дозволяє парамедикам відпрацювати 12-годинну зміну без заряджання акумуляторів і проїжджати близько 500 кілометрів за робочий день. При цьому жодної спеціальної підготовки кросовери не потребували - крім проблискових маячків, системи радіозв'язку та комп'ютера служби «швидкої допомоги», а також яскравої лівреї, машини цілком стандартні. У багажнику є кріплення для медичного обладнання, а також встановлено службовий комп'ютер.

Над останнім працювали спеціалісти служби цифрової інтеграції Ford Pro, які розробили блок SYNC Integration Module для штатної мультимедійної системи. Вивчивши відгуки співробітників «швидкої допомоги», інженери виявили основну проблему - велику кількість додаткового обладнання, яке необхідно кріпити на вітровому склі або до панелі приладів.

У результаті Ford вдалося розробити рішення, яке дозволило інтегрувати комп'ютер швидкої допомоги з даними про виклики та іншу службову інформацію в меню мультимедіа. Завдяки цьому блоку вдалося покращити оглядовість, відмовившись від зовнішніх приладів, і полегшити конвертацію швидкої допомоги у звичайний кросовер - відключити SYNC Integration Module можна на рівні софту, без втручання у системи електромобіля.

Джерело: Мотор
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація