Ford Mustang Mach-E помилково пофарбували в рожевий колір

Ford Mustang Mach-E помилково пофарбували в рожевий колір

06 травня 2022
0

У розпорядженні видання The Drive опинилися фотографії із цеху фарбування мексиканського заводу Ford. На знімках зображений кузов електричного кросовера Mustang Mach-E рожевого кольору, який ніколи не входив до палітри моделі. Це тестовий мул, який кілька разів проганяли через камеру для фарбування для перевірки якості фарби, так що на ньому було вже три шари. Рожевий колір вийшов помилково внаслідок нанесення білого базового шару та червоного прозорого покриття зверху.

Журналісти з'ясували, що фотографії було зроблено ще у 2020 році під час підготовки до запуску серійного виробництва Ford Mustang Mach-E.

«Цей рожевий кузов простояв у цеху фарбування кілька днів, і колір вийшов справді цікавим, поєднання перлово-білого та напівпрозорого металевого червоного дало такий ефект, - розповів виданню Алексіс Агілар Гомес, який був присутній при фарбуванні мула. - Чесно кажучи, мені цей «цукерковий» відтінок сподобався».

Згідно з сайтом Ford, у США Mustang Mach-E офіційно представлений у чотирьох кольорах - білому, червоному, сірому та блакитному, а також можна знайти фотографії машини з жовтим кузовом, хоча в палітрі такого кольору на сьогодні немає. На момент відкриття прийому замовлень у 2019 році найбільш популярними були кросовери у сірому кольорі Carbonized Grey, а блакитні та червоні бронювали рідше.

У квітні стало відомо, що Ford Mustang Mach-E надійшов до поліції Нью-Йорка. Як патрульний автомобіль взяли версію Mustang Mach-E GT з 480-сильною двомоторною силовою установкою з крутним моментом 860 ньютон-метрів і повним приводом. Акумуляторна батарея на 98,8 кіловат-година забезпечує запас ходу без заряджання близько 430 кілометрів.

Джерело: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація