Ford показав найшвидший Mustang Mach-E GT із «бронзовим» декором

Ford показав найшвидший Mustang Mach-E GT із «бронзовим» декором

19 січня 2024
0

Американська компанія Ford оновила електрокросовер Mustang Mach-E до 2024 року, зробивши його комфортнішим і продуктивнішим. Родзинкою оновлення став пакет Bronze Appearance, до якого входять «бронзові» елементи декору, 20-дюймові колеса, а також можливість апдейту силової установки, що забезпечує електрокару найшвидший розгін з місця до 100 кілометрів на годину серед усіх серійних Mustang Mach-E.

Час розгону Mach-E GT Bronze Appearance Package з місця до «сотні» Ford поки залишив у секреті. Заявлено, що такий кросовер буде найшвидшим у гамі, а отже, він має випередити версію GT Performance. Вона прискорюється з нуля до 60 миль на годину (97 км/год) за 3,5 секунди.

Крім підвищення продуктивності, такому Mustang Mach-E GT дісталася заглушка решітки радіатора «під бронзу», шильдики Mach-E 4X та GT з окантовкою кольору Sinister Bronze, а також 20-дюймові алюмінієві диски, малюнок яких нагадує дизайн коліс BMW M4 GTS (F82). Доступно три кольори кузова на вибір: чорний Shadow Black, тришаровий білий «металік» Star White та новий зелений колір Eruption Green.

Звичайний Mustang Mach-E GT оновлення теж не оминуло. Кросовер отримав амортизатори MagneRide та нові компоненти для збільшення продуктивності, включно з 385-міліметровими передніми роторами з червоними гальмівними супортами Brembo. Крісло водія Ford Performance тепер регулюється за допомогою електроприводу в 10 напрямках.

Замовлення на покращений Mach-E компанія відкриє до кінця зими. Mustang Mach-E GT AWD з розширеним запасом ходу та «бронзовим» пакетом обійдеться мінімум у 60 990 доларів.

Джерело: Мотор
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація