Ford в Румунії готується до випуску компактного кросовера Ecosport

Ford в Румунії готується до випуску компактного кросовера Ecosport

18 квітня 2017
0

Компанія Ford в Румунії підтвердила, що розпочала набір 976 працівників для забезпечення виробництва нового малогабаритного кросовера EcoSport, яке розпочнеться восени.

Для поповнення робочого штату Ford планує найняти операторів основного складу і налагоджувальників. Наразі над складанням автомобілів і двигунів на підприємстві працює 2 715 осіб.

Складальний завод у Крайові — важлива частина виробничих потужностей компанії Ford у Європі. Для забезпечення виробництва автомобілів Ford EcoSport в нього вкладено майже 200 мільйонів євро. Наразі цей автомобіль виробляють на заводі Ford в Індії.

Значні вдосконалення торкнулися трьох ключових сфер роботи заводу в Крайові — зокрема, для підвищення ефективності та якості у цехах пофарбування, оформлення салону і складання ходової частини та кузова встановлено 220 нових роботів.

Після придбання заводу в Крайові у 2008 р. компанія Ford інвестувала у свої виробничі потужності в Румунії більше 1,2 млрд. євро. Наразі у Крайові випускають багатофункціональний автомобіль Ford B-MAX, а також 1,0-літровий двигун Ford EcoBoost.

Компанія Ford продовжує пошук можливостей для випуску іншої продукції у Крайові, що дозволить повністю використовувати потужності та резерви заводу. Окрім того з румунською владою ведуться плідні переговори щодо вдосконалення інфраструктури та логістики для забезпечення глобальної конкурентоспроможності виробничих потужностей Ford у Крайові.

Зібрані у Крайові автомобілі EcoSport надійдуть у продаж по всій Європі за винятком Росії, а завод Ford у Ченнаї продовжить виробництво EcoSport для внутрішнього ринку Індії та експорту на інші світові ринки

У 2016 р. продажі кросоверів Ford у Європі зросли більш як на 30 %, а продажі EcoSport — більш ніж на 40 % і в 2017 р. продовжують зростати.

Джерело: WINNER.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація