Ford знизить темп запровадження електромобілів в Європі

Ford знизить темп запровадження електромобілів в Європі

22 липня 2024
0

Ford затято вірив в успіх своїх планів щодо повної електрифікації модельного ряду, однак, тепер стало відомо, що компанія визнала свої наміри з просування електромобілів занадто амбітними.

Як повідомляє Motor1, в інтерв'ю Autocar Марін Гьяя - головний операційний директор підрозділу електрифікації Model E Ford, повідомив, що автовиробник переглянув плани з електрифікації власної лінійки.

«Я думаю, що клієнти проголосували, і вони сказали нам, що це надто амбітно. Ми не бачимо, що перехід на повністю електрику до 2030 року [в Європі] є хорошим вибором для нашого бізнесу чи, особливо, для наших клієнтів», - зазначив Гьяя

Раніше керівництво Ford робило гучні заяви, що модельний ряд бренду у Європі стане повністю електричним до 2030 року. Тепер очікується, що компанія дещо сповільнить темп запровадження електромобілів на фоні зниження попиту серед покупців.

Цікаво, що в травні генеральний менеджер Ford of Europe Мартін Сандер сказав Automotive News, що двигуни внутрішнього згорання можуть продовжити бути доступними в Європі навіть після 2030 року в разі високого попиту серед покупців. Водночас компанія не зробила жодної заяви про долю електромобілів у США.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація