Гібридні автомобілі Ford C-Max Energi беруть участь у проекті щодо впровадження електромобілів у містах

15 липня 2013
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Гібридні автомобілі Ford C-MAX Energi з’являться на шляхах Європи на підтримку проекту, спрямованого на впровадження електричних автомобілів у міських зонах.

Сімнадцять автомобілів C-MAX Energi становлять частину автопарку компанії Ford з 66 електромобілів, що увійдуть у транспортну інфраструктуру міста Кельн, Німеччина. Метою є надання підтримки дослідницькому проекту «СolognE-mobil», що запропонує шаблон можливого розгортання інфраструктури для електричних автомобілів у майбутньому в інших містах Німеччини.

Крім того, проект «СolognE-mobil» від компанії Ford включає нещодавно представлену модель з нульовими викидами Ford Focus Electric та частково фінансується урядом Німеччини.

Компанія Ford розпочала реалізацію проекту у 2009 році у співпраці з трьома партнерами, спочатку використовуючи менший парк автомобілів. Наразі, в рамках другого етапу, який триватиме з 2012 по 2015 роки, компанія Ford працює з 11 партнерами, до числа яких входять транспортні та енергетичні компанії, урядові департаменти та дослідницькі організації. Зокрема, це компанія RheinEnergie AG міста Кельн, університет Дуйсбург-Ессен, постачальники послуг громадського транспорту KVB і RVK, компанія у сфері сонячної енергетики Energiebau, організація, що займається дослідженнями та консультаціями з питань транспорту, Transportation Research & Consulting GmbH, кельнська компанія таксі Taxiruf, аеропорт Кельн/Бонн, компанії T?V Rheinland та DB Rent GmbH.

У центрі уваги другого етапу проекту будуть такі питання:

  • Поліпшення інфраструктури для зарядження автомобілів
  • Використання відновлювальної енергії, групове користування автомобілями та електротаксі
  • Налагодження ефективної мережі з громадським транспортом
  • Громадська думка та питання безпеки

«Продовження проекту „СolognE-mobile“ підкреслює наше щире прагнення до екологічно відповідального пересування, і особливо це стосується електрифікації автомобілів, — відмітив Бернхард Маттес, голова німецького відділення компанії Ford. — З більшою кількістю партнерів на другому етапі ми отримаємо повнішу картину. Це допоможе нам розробити ще практичніші рішення, що надалі розвиватимуть електричні засоби пересування».

Моделі C-MAX Energi та Focus Electric входять у лінійку електричних автомобілів Ford, що надійдуть у Європу в 2014 році. Пізніше до неї приєднається оновлений Ford Mondeo Hybrid

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація