General Motors готує новий бюджетний електрокар

General Motors готує новий бюджетний електрокар

18 липня 2023
0

В інтернет потрапили фото нового електромобіля Wuling. Компактний міський хетчбек дебютує до кінця року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Над моделлю працюють фахівці General Motors, адже американський концерн є співвласником (разом із китайським SAIC) бренду Wuling. Марка спеціалізується на бюджетних електромобілях, а її основна модель Wuling HongGuang Mini EV є найпопулярнішим електрокаром у Китаї.

Саме електромобіль Wuling Mini EV і став основою для нової моделі. Схожість двох авто помітно в профіль, однак у новинки інші передня та задня частини з плавнішим дизайном. Замінено фари, ліхтарі та бампери.

Крім того, новий Wuling дещо більший. Поки що невідомо, чи стане він окремою моделлю або ж буде подовженою версією Wuling HongGuang Mini EV.

Габарити електрокара Wuling:

  • довжина - 3064 мм;
  • ширина - 1493 мм;
  • висота - 1614 мм;
  • колісна база - 2010 мм.

Китайський електромобіль Wuling оснащений потужнішим мотором на 41 к.с., але максимальна швидкість, як і раніше, обмежена на 100 км/год. Запас ходу електрокара поки що невідомий - вочевидь хетчбек отримає батареї на 13,8, 17,6 і 26 кВт.год від стандартного Wuling HongGuang Mini EV. Ціна Wuling також поки що не називається, проте вона точно не перевищить 10 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація