General Motors розширює парк вантажівок для доставки своїх автомобілів

General Motors розширює парк вантажівок для доставки своїх автомобілів

05 лютого 2023
0

У 2023 році General Motors планує розширити автопарк вантажівок для доставки своїх автомобілів дилерам. Як розповів в інтерв'ю Automotive News голова Національної дилерської ради Chevrolet Кіт МакКласкі, концерн закупить 400 вантажівок. Це дозволить зменшити залежність від сторонніх перевізників.

Крім того, цього року GM розраховує вивести виробництво на повну потужність, а для доставки продукції продавцям знадобиться транспорт. У 2021 році компанії, як і багатьом іншим виробникам, довелося скоротити випуск автомобілів через порушення ланцюжка поставок.

«Ми не збираємося сидіти склавши руки й просто ставати жертвою транспортної галузі. Ми візьмемо на себе відповідальність за це», - сказав МакКласкі.

У 2022 році через проблеми із логістикою General Motors випустив близько 500 тисяч недоукомплектованих автомобілів. Зі слів МакКласкі, до кінця січня ця цифра скоротилася приблизно на 1000 одиниць.

Як зазначив віце-президент Chevrolet Скотт Белл, покращення логістичної мережі являється ключовим пріоритетом для бренду. Дилери зацікавлені у продукції марки, особливо в нових моделях. Розширення власного автопарку вантажівок дозволить вирішити проблему з їх відвантаженням.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація