Genesis анонсував електричний хот-хетч GV60 Magma

Genesis анонсував електричний хот-хетч GV60 Magma

12 липня 2024
0

Преміальний бренд Genesis планує вивести на ринок хот-хетч Magma EV наприкінці майбутнього року. Новинка створена на базі моделі GV60 і використовує компоненти електричного Ioniq 5 N.

Останніми роками концерн Hyundai стрімко прогресує. Бренди, що входять до його складу, розширюють асортимент продукції, причому кожна новинка створює маленьку сенсацію на ринку. Це твердження справедливе і для преміального підрозділу Genesis, який у майбутньому році планує представити новий спортивний суб-бренд Magma.

Першим творінням стане «заряджений» хетчбек GV60 Magma, створений на основі моделі GV60 і використовуючи компоненти електричного Ioniq 5 N. У компанії анонсували плани вивести модель на ринок наприкінці майбутнього року на «Фестивалі швидкості» в Гудвуді.

Статична презентація бренду Magma відбулася в березні цього року, а в британський Гудвуд компанія привезла цілу колекцію «заряджених» машин від Magma - GV60 Magma Concept, G80 EV Magma Concept, GV80 Coupe Concept, а також унікальне «таксі» G70 Track Taxi Nordschleife.

Поки що в Genesis не повідомляють технічних подробиць майбутньої новинки, але можна припустити, що вона розділить агрегатну базу зі спортивним хетчбеком Ioniq 5 N. За словами представників компанії, автомобіль отримав модернізовані батарею і електромотор, а також власні налаштування підвіски, що дають змогу поліпшити керованість. Від серійної версії GV60 автомобіль відрізняється аеродинамічним обвісом, що включає задній спойлер і дифузор, розширювачі колісних арок, гальма збільшеного діаметру, а також комплект оригінальних легкосплавних дисків.

Нагадаємо, що в арсеналі «спорідненого» Ioniq 5 N є пара електромоторів сумарною потужністю 650 к.с. і система повного приводу. Цілком ймовірно, що відповідно до більш високого статусу, GV60 Magma отримає силовий агрегат збільшеної потужності.

Джерело: Авто Центр
Фото: Genesis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація