Genesis презентує у Нью-Йорку новий суббренд

Genesis презентує у Нью-Йорку новий суббренд

26 березня 2024
0

Майбутній автосалон у Нью-Йорку стане місцем прем'єри нового суббренду Genesis - Magma. Під ним клієнтам запропонують ексклюзивні моделі, які «розширюють межі продуктивності та розкоші». Зі слів головного креативного директора Genesis Люка Донкерволке, новий бренд забезпечить «радість спортивного керування з легким комфортом».

Напередодні відкриття виставки компанія показала «дуже помаранчеві» G80 та GV60 Magma. Останній - перший концепт нового суббренду. Раніше Genesis вже використала цей відтінок для концепту купе GV80 та седана G80, які дебютували там же в Нью-Йорку у 2023 році. «Чотиридверка» випускається під назвою G80 Magma Special обмеженим тиражем для клієнтів на Близькому Сході. Серійна версія цьогорічного дебютанта GV60 Magma стане новою глобальною моделлю Genesis.

Від решти представників «помаранчевої» четвірки він відрізняється оновленою передньою панеллю з ширшими повітрозабірниками. Для більш ефективного охолодження акумулятора, гальм та двигуна в лицьовій панелі пробито три додаткові отвори. Повітряні завіси підвищують ефективність GV60 під час вітру. Ребра на даху направляють повітря до заднього крила для збільшення притискної сили. Також на аеродинаміку працюють 21-дюймові колісні диски. Інтер'єр GV60 оздроблений натуральною шкірою з декоративним помаранчевим рядком. Доповнюють картинку спинки сидінь у колір кузова.

Зі слів Денкерволке, серійна версія GV60 Magma з'явиться «дуже скоро». Коли саме, він не уточнив. Разом із концептом GV60 Magma та G80 Magma Special на стенді компанії в Нью-Йорку виставлять нещодавно представлений шоу-кар Neolun. Офіційно автосалон відкриється у суботу, 29 березня.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація