GM зупиняє продажі нового електричного кросовера Chevrolet Blazer EV

GM зупиняє продажі нового електричного кросовера Chevrolet Blazer EV

26 грудня 2023
0

General Motors призупинила продажі нового електричного кросовера Chevrolet Blazer EV, щоб вирішити певні проблеми з програмним забезпеченням після серії повідомлень про різноманітні несправності, що фіксувались під час руху.

У Automotive News зазначають, що розпорядження про припинення продажів було видано ввечері в п'ятницю та стосується «обмеженої кількості» електромобілів Blaze. За відкритими статистичними даними, у США було продано трохи більше тисячі нових кросоверів.

Зазначається, що інженери Chevrolet працюють над вирішенням проблем, пов'язаних із сенсорним екраном автомобіля і помилками, що виникають при зарядці на деяких громадських швидких зарядних пристроях постійного струму.

«Ми знаємо, що обмежена кількість власників Blazer EV зазнала певних проблем з якістю програмного забезпечення. Щоб гарантувати у майбутньому нашим клієнтам чудові враження від своїх авто, ми тимчасово призупиняємо продажі електромобілів Blazer. Наша команда вже працює над виправленням несправностей. Компанія найближчим часом зв'яжеться з власниками та повідомить про те, як отримати оновлення. Ми приносимо свої вибачення за незручності», - йдеться у повідомленні компанії.

Власники Blazer EV зазначали, що у авто хибно працюють перемикачі вікон, інформаційно-розважальний дисплей та ряд різних функцій водіння.

Джерело: Autogeek
Фото: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація