Головний дизайнер DS Automobiles розповів про майбутні автомобілі марки

Головний дизайнер DS Automobiles розповів про майбутні автомобілі марки

01 липня 2022
0

Нові автомобілі DS позбудуться сенсорних дисплеїв. Про це в інтерв'ю Autocar розповів головний дизайнер марки Тьєррі Метроз. На його думку, закривати приладові панелі екранами «трохи нерозумно» і «не дуже сексуально».

Метроз і його команда мають намір «революціонізувати» інтер'єри автомобілів бренду, замінивши дисплеї чимось «менш нав'язливим», що додає «більше спокою». Зараз фахівці DS зайняті пошуками технології, яка зможе замінити численні дисплеї і при цьому забезпечити водія всією необхідною інформацією.

«Наша мета - видалити всі екрани в майбутніх інтер'єрах. Проблема з екраном полягає в тому, що коли ви його вимикаєте, залишається прямокутна чорна поверхня з усіма відбитками пальців. Це не дуже сексуально і це не розкіш», - сказав він.

Також Метроз натякнув, як можуть виглядати майбутні моделі марки. Нагадаємо, що з 2024 року бренд стане повністю електричним. За словами дизайнера, оскільки електромобілям не потрібен передній повітрозабірник, це дає змогу «посилити сигнатуру передніх фар» і роботи в цьому напрямку вже почалися. Також з'явилася можливість спроєктувати вогні навколо емблеми і створити новий світловий ефект на передній частині.

Як приклад дизайнер навів електричний концепт DS Aero Sport Lounge 2020 року. Шоу-кар виділявся оригінальним рішенням дизайну передньої частини кузова з великим екраном. За ним переховувався масив датчиків. Матричні фари, з'єднані зі світловими панелями, створювали дизайнерський підпис бренду.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація