Гіперкари навмисно покрили шаром пилу та павутиння

Гіперкари навмисно покрили шаром пилу та павутиння

14 листопада 2022
0

У старих гаражах і сараях часто знаходять класичні автомобілі різних марок і моделей, які були випущені в середині минулого століття або навіть раніше. Такі знахідки дуже інтригують, адже до кінця не знаєш, який відбиток наклав час на машину.

Цікаво, як виглядатимуть сучасні гіперкари та суперкари, вартість яких обчислюється шести чи навіть семизначними цифрами, якщо їх надовго закрити у гаражі без належного обслуговування? Показав це наочно італійський 3D-художник Dizzy Viper. Він створив віртуальний гараж, де розмістив McLaren, Lamborghini, Pagani, Bugatti та покрив їх шаром пилу та бруду.

Для того, щоб посилити ефект старіння, віртуальний гараж наповнили різним мотлохом і сміттям. До того ж на деяких запилених суперкарах можна замінити пошкодження (відірвані бампери, розбиті фари, погнуті колеса та інше). Виглядає ця експозиція дуже зловісно.

Диззи Віпер дав кожній ілюстрації назву. Наприклад, малюнок із трьома покинутими Pagani Huayra BC отримав назву «Нічний кошмар Гораціо», а картинка з Ferrari La Ferrari - «Забуті коні». Як і очікувалося, фотографії стали вірусними та набрали сотні тисяч лайків. Деякі користувачі мережі навіть прийняли ці малюнки за справжні та закликали врятувати суперкари.

Звичайно, ймовірність того, що таке може статися у реальному житті, дуже низька. З кожним роком такі машини лише зростатимуть у ціні, закріплюючи за собою статус колекційних. Навіть вступ в епоху електромобілів не змусить шанувальників потужних автомобілів викинути їх на смітник.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація