Great Wall розглядає будівництво власного заводу у Європі для виробництва електромобілів

Great Wall розглядає будівництво власного заводу у Європі для виробництва електромобілів

25 жовтня 2023
0

Great Wall обмірковує над розміщенням свого першого європейського заводу у Німеччині, Угорщині чи Чехії. Про це повідомив президент автовиробника Му Фенг.

Він сказав, що Європа є одним із ключових стратегічних ринків для Great Wall, додавши, що компанія має великі плани щодо регіону. GW почала роботу з вибору місця для заводу там, передбачаючи повний потенціал від виробництва до продажу.

Great Wall розмірковує над тим, чи розташувати свій перший європейський завод у Німеччині, Угорщині чи Чехії, сказав Xiangjun Meng, президент європейських операцій компанії.

Great Wall продає бренд Ora та преміальний бренд Wey на окремих європейських ринках, включаючи Німеччину, де до вересня було продано 3393 нових автомобіля, згідно з даними KBA Motor Authority.

Однак, у GW занепокоєні антисубцидійним розслідуванням, яке зараз проводить Євросоюз стосовно електромобілів з Китаю. Брюссель розпочав розслідування, щоб вирішити, чи встановлювати більш високі тарифні бар'єри проти того, що президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн назвала потоком дешевшого імпорту електромобілів з Китаю, який отримує вигоду від державних субсидій. Він перевіряє електромобілі, які експортуються до Європи з Китаю як від китайських виробників, так і від іноземних автовиробників, таких як Tesla, BMW і Renault.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: AUTO-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація