Great Wall випустить шестиколісний пікап Shanhai Poer

Great Wall випустить шестиколісний пікап Shanhai Poer

27 серпня 2023
0

У лінійці Great Wall у 2024 році з'явиться брутальний шестиколісний пікап. Новий Great Wall Shanhai Poer 6x6 стане флагманом китайського бренду. Шестиколісне авто є серійною версією концепт-кара Cyber Pickup, презентованого навесні на автошоу в Шанхаї.

Від свого прототипу пікап Great Wall дещо відрізняється за дизайном. У нього більш стримана решітка радіатора, нефарбовані пластикові розширювачі арок і потужні дуги в кузові.

Задній борт кузова виконаний розпашним. Також звертають на себе увагу великий кліренс, лебідка, 33-дюймові шини і повітрозабірник на капоті.

Відомо, що шестиколісний пікап буде на 52 см довшим за стандартний Great Wall Shanhai Poer - 5,96 м у довжину. Повна маса авто становить 3500 кг.

Китайський пікап Great Wall Shanhai Poer 6x6 оснастять гібридною силовою установкою з 3,0-літровою 360-сильною турбошісткою та електромотором. Сумарна віддача становитиме майже 500 к.с.

Автомобіль оснастять 9-ступінчастою автоматичною КПП і повним приводом зі знижувальною передачею і 5 блокованим диференціалом. Крім того, посилять підвіску пікапа і встановлять позашляхові амортизатори K-Man.

Ціна Great Wall Shanhai Poer 6x6 не називається.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація