HAVAL пропонує співпрацю новим дилерам в Одеському регіоні

20 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний дистриб'ютор автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні - компанія "Нова Енергія України" відкриває конкурс на отримання статусу офіційного дилера в м. Одеса та Одеській області. Заявки на дилерство приймаються на електронну адресу: Boris.Tkalenko@haval-ukraine.com до 31 січня 2022 року.

Головні критерії участі в конкурсі:

  1. Наявність автосалону та СТО
  2. Кваліфікований персонал з досвідом роботи в автомобільних продажах.

Переваги співпраці з брендом HAVAL

Професійний SUV-бренд, якому довіряють мільйони споживачів по всьому світу.

Бренд смарт-кросоверів HAVAL представлений в Україні з 2018 року. За цей час завдяки професійній спеціалізації в сфері SUV та популяризації інтелектуальної мобільності HAVAL завоював довіру багатьох тисяч українців. Глобальні продажі автомобілів HAVAL перевищують 6,5 млн. одиниць, а легендарна модель-бестселер HAVAL H6 зберігає звання чемпіону продажів в сегменті SUV в Китаї 8 років поспіль та входить в ТОП-10 найпопулярніших SUV в світі.

Представлений у більш ніж 60 країнах світу, бренд HAVAL отримав міжнародне визнання не тільки завдяки зростанню продажів і активному розширенню глобальної дилерської мережі. Саме спеціалізація в області виробництва позашляховиків і постійні інвестиції в науково-дослідні розробки, які здійснюються для вдосконалення технологій і сервісу, створили сприйняття бренду HAVAL як глобального інтелектуального SUV-експерта.

Автомобільні інновації як основа розвитку бренду.

Інвестуючи у власні науково-дослідні розробки, HAVAL фокусується на створенні інтелектуальних технологій, які вдосконалюють досвід водіння і надають водіям різноманітні можливості взаємодії з автомобілем. Науково-дослідні центри HAVAL розташовані в таких країнах як Японія, Німеччина, Індія, Австрія і Південна Корея.

Кросовери HAVAL, представлені в Україні, втілюють найсучасніші автомобільні технології та застосовують функції автономного водіння рівня L2, роблячи інтелектуальну подорож доступною для кожного вже сьогодні. Пропонуючи смарт-конфігурації, бренд HAVAL відкриває для споживачів новий високотехнологічний досвід водіння та забезпечує високий рівень безпеки і комфорту. Вже незабаром, в 2022 році модельний ряд HAVAL в Україні поповниться новими інноваційними моделями. Серед них - міський позашляховик нової категорії SUV 3/4 - HAVAL DARGO, гібридна версія Н6 та Н6 в модному кузові спорт-купе.

Глобальна якість, перевірена часом.

Нові моделі HAVAL створюються на новітній модульній платформі LEMON виробництва GWM та проходять глобальні випробування в різних умовах експлуатації для забезпечення загальновизнаної якості продукту, яка відповідає високим світовим стандартам. При покупці HAVAL клієнти отримують гарантію від виробника 5 років або 100 000 км пробігу, а також 6 років гарантії на кузов, що в свою чергу підтверджує високу якість збірки та матеріалів, які застосовуються в автомобілях даного бренду.

Більше інформації про автомобілі бренду HAVAL Ви знайдете на сайті haval-ukraine.com

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Нова енергія України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація