Haval тестує загадковий кросовер

Haval тестує загадковий кросовер

26 червня 2022
0

Китайські ЗМІ публікують нову порцію шпигунських фотографій загадкової новинки Haval. Компанія не поскупилася на камуфляж, тому журналісти навіть не ризикнули припустити, який автомобіль під ним прихований. Портал «Китайские автомобили» у свою чергу стверджує, що на тести вивели кросовер з кодовою назвою A07 - він стане на щабель нижче Haval Shenshou (він же Monster), який вийшов на китайський ринок восени минулого року.

Shenshou/Monster (назва моделі перекладається з китайської як «містичний звір») побудований на платформі L.E.M.O.N., знайомій нам по моделям Jolion та Dargo. Ця ж архітектура, ймовірно, лежить і в основі нового A07, «товарне» ім'я якого досі не оприлюднене.

Цього разу шпигунам вдалося зробити знімок інтер'єру автомобіля у високій якості: на спорідненість A07 із Shenshou побічно вказує конфігурація із селектором коробки передач, винесеним за кермо. Салон виглядає готовим до серії, а ось кузов поки що недопрацьований - особливо це видно по дверях багажника, на яких нібито не вистачає оздоблення.

Новинці пророкують півторалітровий наддувний двигун 4B15C на 184 кінські сили, який працюватиме в тандемі із семиступінчастим «роботом». Швидше за все, пізніше гамма поповниться гібридною версією із установкою на базі «атмосферника» 1.5 (101 кінська сила), якому допомагає 156-сильний електромотор.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація