«Гелендваген» отримав розкішну версію в стилі Rolls-Royce

«Гелендваген» отримав розкішну версію в стилі Rolls-Royce

03 червня 2024
1

Знамените німецьке ательє Mansory знову виконало тюнінг Mercedes-Benz G-Class. На цей раз позашляховик перетворили на розкішний лімузин. Про це повідомляється на офіційному сайті Mansory.

Проєкт назвали Mansory P900 EWB Gold Edition. «Гелендваген» подовжили - його колісну базу збільшено на 20 см. Задні двері тепер мають електропривід та відкриваються проти руху, як у Rolls-Royce.

Крім того, Mercedes-Benz G-Class Mansory отримав карбонові капот і обвіс. З'явилися висувні підніжки та 24-дюймові колеса. Крім того, позашляховик пофарбувало в піщано-золотистий колір.

Салон «Гелендвагена» оздоблено дорогою шкірою та карбоном. На другому ряді встановили два окремі крісла з електроприводом, підігрівом та вентиляцією. Також для задніх пасажирів передбачені висувні підставки для відпочинку ніг, монітори і розкладні столики.

Тюнінг «Гелендвагена» від Mansory збільшив віддачу 4,0-літрового V8 твін-турбо до 900 к.с. і 1200 Нм. Позашляховий лімузин здатен розігнатися до 1000 км/год за 3,3 с, а його максимальна швидкість обмежена на 250 км/год. Середня витрата пального становить 14,7 л/100 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

zefir  

їм потрібно відразу писати ціну, тому що ціна - це основний маркетинговий поінт для машин Мансорі, все інше фігня. їх купують ті, хто хоче похвалитись ціною їх тачки.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація