Голова Bentley Адріан Холлмарк залишає компанію

Голова Bentley Адріан Холлмарк залишає компанію

22 березня 2024
0

Bentley оголосила про звільнення генерального директора компанії Адріана Холлмарка, який обіймав цю посаду з 2018 року. Як стверджується, топ-менеджер йде «за його власним бажанням та за взаємним розумінням». Це трохи резонує з недавніми інтерв'ю Холлмарка, в яких він говорив про електричне майбутнє бренду, без будь-якого натяку на швидкий відхід із компанії.

Холмарк - ветеран автомобільної галузі. За свою 25-річну кар'єру він працював у Porsche, Volkswagen та Jaguar Land Rover. З 1999 по 2005 рік він очолював відділ продажів та маркетингу Bentley й відіграв ключову роль у відродженні підрозділу Crewe.

Також Холлмарку британський бренд зобов'язаний успіхом Continental GT та досягненням рекордних продажів після повернення до компанії у 2018 році.

Високо оцінив внесок Холлмарка й голова Audi Гернот Делльнер, який з осені 2023 року очолює групу Progressive Brand Group VW (Audi, Bentley, Lamborghini та Ducati). З його слів, Холлмарк «успішно просунув вперед розвиток компанії» та «вжив важливих кроків на шляху до довгострокового успіху» Bentley. Хто замінить його на посаді генерального директора компанії, обіцяють оголосити «свого часу».

Джерело: Авто Центр
Фото: Bentley

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація