Головний китайський виробник електрокарів відкриє філію в Угорщині

Головний китайський виробник електрокарів відкриє філію в Угорщині

23 липня 2024
0

Французька Forvia, сьомий за величиною постачальник автомобільних технологій у світі, та китайський автовиробник BYD розширюють партнерство на Європу. Компанії разом працюватимуть в Угорщині, де Forvia очолить запуск першої філії BYD у регіоні, йдеться на сайті французької компанії.

«Результатом нашої співпраці вже стали значні досягнення в Азії, і ми впевнені, що це розширення сприятиме подальшим інноваціям і зростанню на європейському ринку», - заявив генеральний директор Forvia Патрік Коллер.

Днями Forvia і BYD відкрили завод зі збирання сидінь у Таїланді, що «ще більше зміцнило партнерство», яке розпочалося у 2017 році.

За сім років співпраці компанії відкрили сім заводів у Китаї та створили спеціалізований центр досліджень та розробок у Шеньчжені.

Раніше в липні BYD підписав інвестиційну угоду на $1 млрд про будівництво в Туреччині заводу з виробництва електромобілів і науково-дослідного центру.

Запуск виробництва запланований на 2026 рік і очікується, що новий завод випускатиме до 150 000 електромобілів та гібридів на рік.

Угода з Туреччиною допоможе BYD обійти імпортне мито в 38%, яке Євросоюз запровадив на початку липня, щоб обмежити наплив дешевих китайських електромобілів на європейський ринок.

Джерело: LIGA.net
Фото: BYD

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація