Головний офіс Bentley пересідає на електромобілі Volkswagen

Головний офіс Bentley пересідає на електромобілі Volkswagen

07 грудня 2023
0

Компанія Bentley Motors щойно зробила ще один крок до зниження забруднення навколишнього середовища у своїй штаб-квартирі у Британії в Крю, представивши два електричні транспортні засоби для свого корпоративного автопарку First Response Team.

Ці машини виконують повсякденну роботу, включаючи невідкладну медичну допомогу. Звичайно, оскільки Bentley є частиною Volkswagen Group, але поки що не має власного електромобіля, компанія вирішила використовувати електромобілі німецького бренду, а саме мінівен ID.Buzz та хетчбек ID.3.

У Bentley кажуть, що ID.3 спеціалізуватиметься на невідкладній медичній допомозі, позапланових заходах і повсякденних задачах. У свою чергу, вантажний ID. Buzz Cargo обслуговуватиме різноманітне аварійне обладнання. Обидва транспортні засоби дотримуватимуться обмеження швидкості в 16 км/год на території штаб-квартири Bentley.

Використання електромобілів у автопарку Bentley First Response Team повинно допомогти компанії досягати екологічних цілей у рамках стратегії Beyond100. Цей план завершується тим, що до 2030 року Bentley стане повністю вуглецево-нейтральним брендом.

Джерело: Autogeek
Фото: Bentley Motors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація