Honda анонсувала новий електромобіль

Honda анонсувала новий електромобіль

08 грудня 2023
0

Японський автовиробник анонсував новий електромобіль. Новинку на електротязі від компанії Honda покажуть у рамках міжнародної виставки CES 2024.

Хоча ми ще точно не знаємо, як буде називатися нова електрична Honda, тизерна фотографія показує, що новинка може отримати дизайн, подібний до лінійки електричних концепт-карів Honda E:N, що побачили світ у Китаї ще в 2021 році. Завдяки прямим лініям та гострим граням, коннцепти відсилають нас до естетики дизайну орігамі, що був популярний у 70-х і 80-х роках.

Також відомо, що модель не буде базуватися на платформі Ultium від GM, оскільки Honda нещодавно скасувала угоду з американським виробником, пославшись на зміну ринкових умов. Однак концепт-кар є одним із 30 нових електричних автомобілів, які Honda представить до 2030 року.

У Honda заявили, що мета компанії - продавати 2 мільйони електромобілів на рік до кінця десятиліття. Також компанія планує виробляти виключно автомобілі з нульовим рівнем викидів до 2040 року та досягти вуглецевої нейтральності в усіх своїх продуктах і корпоративній діяльності до 2050 року.

Відомо, що офіційний дебют нового електромобіля від Honda станеться вівторок, 9 січня 2024 року, коли її генеральний директор Тосіхіро Мібе та виконавчий віце-президент Шіндзі Аояма вийдуть на сцену CES 2024, щоб повідомити більше подробиць про новинку.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація