Honda готується радикально розширити свою електричну лінійку

Honda готується радикально розширити свою електричну лінійку

07 листопада 2022
0

Honda «збагатить» ринок різними електромобілями. До 2030 року японський концерн пообіцяв випустити цілих 30 електромобілів різних класів. Про це повідомляє пресслужба Honda.

Стратегія японського автогіганта має на меті за 8 років збільшити обсяги виробництва електрокарів до 2 мільйонів авто на рік. Розкрили й деталі деяких моделей Honda та Acura.

Першим у новому сімействі стане представлений нещодавно електричний кросовер Honda Prologue. Його розробляють разом із концерном General Motors на платформі GM Ultium.

Цю ж архітектуру використовуватиме і недорогий електромобіль Honda. Його стартова ціна становитиме менше ніж 30 000 доларів. Крім того, на платформі Ultium побудують і перший електрокар Acura - його провісником є концепт-кар Precision EV.

Відразу 10 електрокарів лінійки Honda e:N з'являться на китайському ринку. Один з них розсекречений - кросовер Honda e: N2 відрізняється нестандартним різким дизайном. А для Японії розробляють міський та комерційний електромобілі особливо малих розмірів.

Крім того, анонсовано дві спортивні електричні моделі. У форматі електрокарів відновлять купе Honda Prelude та суперкар Acura/Honda NSX.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація