Honda показала доступний електрокросовер для Європи

Honda показала доступний електрокросовер для Європи

16 травня 2023
34

У Німеччині представлена нова Honda e:Ny1. Недорогий електрокросовер надійде у продаж на європейському ринку до кінця року. Про це повідомляє офіційний сайт Honda.

e:Ny1 - електричний варіант компактного кросовера Honda HR-V нового покоління. Модель вже випускається у Китаї у двох версіях - під назвою Honda e:NS1 та e:NP1.

Від Honda HR-V електричний варіант візуально відрізняється дизайном передньої частини. У нього розкосі діодні фари, змінений бампер та пластикова заглушка на місці решітки радіатора. Кросовер Honda досягає 4390 мм завдовжки при колісній базі 2610 мм.

У салоні встановлені віртуальна панель приладів та великий 15,1-дюймовий тачскрин портретного формату. Об'єм багажника дорівнює 335 л.

Комплектація Honda e:Ny1 не розголошується, але в Китаї електромобіль Honda e:NS1 оснащена дуже багато - безключовий доступ, камера, круїз-контроль, клімат-контроль, підігрів сидінь. Також обов'язковими є функції автоматичного гальмування, утримання у смузі та контролю «сліпих» зон.

Нова Honda e:Ny1 оснащена 204-сильним мотором та батареєю на 68,8 кВт.год. Його максимальна швидкість обмежена на 150 км/год, а запас ходу становить 412 км. Заряджання електрокара на 80% від швидкої станції займає 45 хвилин.

Електромобіль Honda e:Ny1 коштуватиме приблизно 36 000 євро у базовій версії. Основними конкурентами моделі стануть Peugeot e-2008, Opel Mokka Electric та Hyundai Kona Electric.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
SHOL  

У Нас автобанів багато? Камер понаставлять і всі будуть іздити 110 км/год, нашо воно ото 150+? тут важливіше прискорення до 100 (або до 60 що більше підходить до міста) порт європейский для швидкої зарядки та й усе. Ну і звісно електричкі поки що для міста обов'язково з домашньою зарядкою; бо якщо ви завжди гасаєте по трасі, то дизель 1.6 чи 2.0 і буде вам щастя

+5ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

SHOL, повністю з Вами згоден. Наші дороги не місце, де можна безпечно ганяти 150+.
Ця Хонда має +- схоже прискорення до мого автомобіля і, з власного досвіду можу сказати, що цього більш ніж достатньо що в місті, що за містом.
При тому, Ви правильно кажете, що електрички у нас зараз є сенс купувати тільки з розрахунком на переважно міське використання, отже такий ліміт швидкості для цільової категорії її покупців, цілком достатній

+2ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

SHOL, дорого навіть в Україні є, де можна їхати 180-200 км/год. Наприклад Київ-Одеса, де немає перехресть в пішохідних переходів, багато смуг, огорожі і т.д. Та й в житті різні ситуації бувають. І тоді 150 це дуже мало. І щоб комфортно їхати навіть 130, максималка повинна бути більша. Електрички то для міста. Але в 2030-2035 вступає в дію заборона на продаж авто з ДВЗ. На чому тоді по трасі їздити?

-5ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 28
Ladyk  

Та сама M-NV, тільки нормальний значок на капоті.

+1ВІДПОВІСТИ  
Shep  

так її ж вже тягають з Китаю, біля 30К коштує , непогане авто за ці гроші! особливо з білим салоном прикольно виглядає. це по суті наступне покоління M-NV

ВІДПОВІСТИ  
Oleksandr Zhul  

таке враження, що мультимедіа робили в останній момент і від початку вона мала бути горизонтальна

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація