Honda показала новий електричний крос-ліфтбек

Honda показала новий електричний крос-ліфтбек

07 листопада 2022
0

У Шанхаї відкрилася міжнародна виставка China International Import Expo (CIIE). На заході презентували футуристичний концепт-кар Honda e:N2 Concept.

Як стало відомо, це піднятий крос-ліфтбек, зроблений у новому дизайнерському ключі, який має стати впізнаваним для всіх майбутніх електромобілів Honda.

На жаль, інтер'єр концепту поки не готовий (його показали лише на рендерах), та й технічні характеристики компанія поки що не розсекретила.

Натомість є інформація про платформу. Рік тому передбачалося, що в основу майбутніх моделей сімейства e:N ляже оригінальна платформа e:Architecture W, яка передбачає задній або повний привід, передню двоважільну підвіску, задню багатоважільну й потужну тягову батарею. Згодом плани були скориговані.

Так, концепт Honda e:N2 створений на основі платформи e:Architecture F, який запозичений у серійних кросоверів e:NS1 та e:NP1. Вона уніфікована з бензиновими моделями: електромотор встановлений на передній осі, шасі - зі стійками McPherson спереду та напівзалежною підвіскою ззаду.

Концепт Honda e:N2 має перевтілитися на серійний електромобіль не раніше 2024 року.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація