Honda показала оригінальні електрокари з дуже швидкою зарядкою

Honda показала оригінальні електрокари з дуже швидкою зарядкою

10 січня 2024
0

Honda готує нову лінійку електрокарів 0. Прототипи перших двох моделей нового сімейства презентували на виставці CES 2024 у Лас-Вегасі. Про це повідомляється на офіційному сайті японського автовиробника.

Електромобілі Honda 0 отримають силову установку нового покоління, а також інноваційну акумуляторну батарею з надшвидкою зарядкою. Поповнити її заряд на 80% можна буде за 10-15 хвилин. Крім того, для них готують мультимедійну систему зі штучним інтелектом.

Honda Saloon

Електромобіль Honda Saloon має вигляд прибульця із 70-х. У авто клиноподібний силует з великим кутом нахилу лобового скла, а його двері піднімаються вгору. На «носі» встановлено дисплей.

У салоні встановлено спортивні сидіння. У Honda Saloon кермо-штурвал і дисплей на всю ширину передньої панелі. Електрокар стане серійним у 2026 році.

Honda Space-Hub

Honda Space-Hub - обтічний мінівен, який може стати наступником моделі Odyssey. Своїм дизайном він нагадує Honda Saloon, але двері у нього більш традиційні. У авто немає заднього скла, але зате повністю прозорий дах.

У салоні встановлено три ряди сидінь, причому задні пасажири сидять віч-на-віч.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація