Honda показала відразу чотири інноваційні електромобілі

Honda показала відразу чотири інноваційні електромобілі

20 квітня 2023
0

На автосалоні в Шанхаї Honda представила відразу чотири концепти інноваційних електромобілів. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Honda планує постачати в Китай лише електрокари з 2035 року. Загалом у майбутню модельну лінійку увійдуть 10 нових автомобілів, які дебютують до 2027 року.

На виставці були показані три електрокросовери та незвичайний купеподібний седан e:N GT Concept. Останній концепт має прямокутний силует і відрізняється від інших автомобілів зовні.

Основну увагу було приділено кросоверам Honda e:NP2, e:NS2 та e:N SUV Prologue. Перші дві моделі з'являться на китайському ринку вже у 2024 році.

Концепти отримали унікальну світлодіодну оптику, яка огинає контури кузова. Також вони підтримуватимуть технології автономного водіння.

Серійну версію e:NP2 випускатиме підприємство GAC Honda, а e:NS2 - Dongfeng Honda. Запас ходу кросоверів становитиме понад 400 км на одному заряді.

У Honda зазначили, що бренд випускатиме лише електромобілі й автомобілі на паливних елементах із 2040 року. До 2050 року компанія хоче стати повністю вуглецево-нейтральною.

Джерело: Фокус
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація