Honda та General Motors презентували новий кросовер Prologue

Honda та General Motors презентували новий кросовер Prologue

29 вересня 2023
2

У США презентовано нову Honda Prologue. Перший електричний кросовер японської марки дебютував якраз до її 75-річчя та надійде в продаж із початку 2024 року за ціною менш ніж 50 000 доларів. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Honda.

Електромобіль Honda Prologue створений спільно з General Motors і використовує платформу GM Ultium, як і його преміальний побратим Acura ZDX, а також новий Cadillac Escalade. Він стане «зеленою» альтернативою Honda CR-V, хоча буде дещо більшим за бензинового побратима.

Габарити Honda Prologue 2024:

  • довжина - 4877 мм;
  • ширина - 1989 мм;
  • висота - 1643 мм;
  • колісна база - 3094 мм.

Кросовер Honda Prologue вирізняється стриманим дизайном із плавними лініями кузова. У нього розкосі фари та вигнута віконна лінія.

У салоні встановлено віртуальну панель приладів і великий 11,3-дюймовий тачскрин, є й проєкція на лобове скло. У мультимедійну систему інтегровано Google Maps.

Розробники стверджують, що нова Honda Prologue просторіша за CR-V, а також має місткий (713-1634 л) багажник. Також усередині багато відсіків для дрібної поклажі.

Базова комплектація Honda Prologue 2024 охоплює двозонний клімат-контроль, електроприводи крісла водія та дверей багажника, підігрів сидінь, бездротову зарядку для смартфонів. У топовій версії є панорамний дах і акустика Bose.

Першим дебютує варіант із повним приводом на 288 к. с. і 515 Нм, але буде й доступніша передньопривідна версія. Батарея ємністю 85 кВт.год забезпечує запас ходу понад 480 км, а її швидка зарядка на 20% займає 10 хвилин.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Vadim Balyk  

"морду" з опеля перемалювали

+4ВІДПОВІСТИ  
Дмитро Кушніренко  

Vadim Balyk, мені більше схоже на GM-групу

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація