Honda та Sony готуються перемогти Tesla на ринку електромобілів

Honda та Sony готуються перемогти Tesla на ринку електромобілів

10 серпня 2022
0

Компанії Honda та Sony вирішили скласти гідну конкуренцію американській компанії Tesla на ринку електромобілів, про що заявив в інтерв'ю газеті Nikkei заявив президент автоконцерну Тосіхіро Мібе.

На питання видання Nikkei про те, чи готові Honda та Sony перемогти американську компанію на ринку електромобілів, він відповів так:

«Ми не будемо грати з Tesla в наздоганяння, натомість привнесемо в нашу продукцію нову, оригінальну цінність. Тим не менш, ми маємо намір скласти Tesla гідну конкуренцію», - Тосіхіро Мібе

Honda та Sony протягом 2022 року планують створити венчурне підприємство Sony Honda Mobility, яке займатиметься розробкою та виробництвом електромобілів. Виробництво на первинному етапі вестиметься на вже існуючих заводах Honda. Sony запропонує цифрові послуги для майбутньої мобільної платформи.

«Ми дуже раді, що підписали угоду про спільне підприємство з Sony, яка має сильні сторони в галузі передових цифрових технологій. та поділяє наше прагнення братися за нові виклики», - Тосіхіро Мібе

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація