Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер

Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер

22 травня 2023
0

Європі з'явився новий Honda EM1 e. Легкий електроскутер продаватимуть за ціною від 985 до 1050 євро. Деталі нової моделі розкрили на офіційному сайті японського бренду.

Мопед Honda EM1 e є першою електричною моделлю марки для європейського ринку. У лінійці Honda є інші дешеві електроскутери, проте вони представлені в країнах Азії та Африки.

Нова Honda EM1 e - компактний двомісний електроскутер зі стриманим дизайном. Його споряджена маса з батареєю складає 95 кг.

Електроскутер Honda оснащений заднім мотор колесом потужністю 2,3 к.с. (1,7 кВт), яке максимальна швидкість становить 45 км/ч. Переднє гальмо дискове, а заднє - барабанне.

Компактна батарея ємністю 29,4 А.год забезпечує запас ходу 48 км. Вона є швидкознімною і може заряджатися в домашніх умовах за 6 годин, а її ресурс становить 2500 циклів зарядки-розрядки.

Електричний мопед Honda EM1 e пропонують у білому, сірому та чорному кольорах. Оснащення враховує діодну оптику, USB-роз'єм, 3,3-літровий відсік для поклажі під сидінням та невеликий задній багажник із кріпленням для сумок та боксів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація