Honda закриває свої заводи у Китаї

Honda закриває свої заводи у Китаї

28 липня 2024
0

Honda закриє завод у Китаї і зупинить виробництво автомобілів на іншому заводі на тлі жорсткої конкуренції з боку китайських брендів, передає Reuters.

Honda закриє завод, що працює через спільне підприємство (СП) з китайським державним автовиробником GAC Group у жовтні, про що повідомив представник компанії. Автовиробник випускає Accord на заводі, який було відкрито майже два десятиліття тому і має річну виробничу потужність 50 000 автомобілів.

Представник компанії повідомив, що з листопада Honda призупинить виробництво на іншому заводі в Китаї, де вона працює через окреме спільне підприємство з Dongfeng, додавши, що річна виробнича потужність підприємства становить 240 000 автомобілів. Представник компанії повідомив, що Honda прагне оптимізувати своє виробництво в Китаї за допомогою цих змін.

Через зупинки річний обсяг виробництва компанії в Китаї скоротиться з 1,49 млн до 1,2 млн автомобілів. У майбутньому компанія планує довести виробництво до 1,44 млн автомобілів, розпочавши виробництво на двох заводах з виробництва електромобілів, які вона наразі будує через свої СП з GAC і Dongfeng. Компанія має намір почати виробництво на обох нових заводах наприкінці цього року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Honda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація