Honda змінить назву популярного електричного кросовера

Honda змінить назву популярного електричного кросовера

02 травня 2024
0

Нещодавно Honda презентувала на Пекінському автосалоні нову лінійку електромобілів під назвою Ye. Її першим представником стане середньорозмірний кросовер Ye P7. Автомобіль надійде у продаж на китайському ринку вже цього року.

Для своєї вже існуючої моделі Honda використовує назву e:NS1, або e:NP1, залежно від того, де зроблено автомобіль: на спільному підприємстві з Dongfeng чи GAC. Водночас у Європі кросовер називається e:Ny1.

Як повідомляє Autocar, назву електромобіля Honda буде змінено. Повідомляється, що оновлена модель окрім зміненого ім'я також отримає деякі елементи від нового Ye P7, зокрема підсвічений значок Honda.

Подейкують, що компанія зберегла систему з маркуванням літерами «P» та «S», залежно від того, де саме збиратиметься авто, однак, в Європі оновлена модель може називатись Y1. Таким чином Honda хоче уникнути потенційного використання назв McLaren та Audi, в лінійці яких відповідно є P1 та S1.

До того ж в одного з китайських автовиробників був скандал з Audi. Тоді німецький автовиробник змусив китайську компанію Nio змінити назви своїх позашляховиків ES6 та ES8, адже вони звучали надто схоже на S6 та S8.

Що стосується нового Ye P7/S7, автомобіль засновано на новій платформі для електромобілів від Honda. Японський автовиробник вже зробив гучну заяву, що планує до 2027 року презентувати 10 нових електромобілів в Китаї.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація