Huawei показав розкішний салон свого флагмана Stelato S9

Huawei показав розкішний салон свого флагмана Stelato S9

03 липня 2024
0

Повністю електричний седан Stelato S9 від концерну Huawei потроху обростає подробицями. Після весняного показу зовнішності майбутнього флагмана компанія поділилася оздобленням салону.

Конкурент Mercedes-Benz EQS отримав розкішне шкіряне оздоблення інтер'єру. Кожне з чотирьох індивідуальних крісел у салоні забезпечене вентиляцією, підігрівом та масажем. Для водія передбачено багатофункціональне кермо зі шкіряним оздобленням, великий дисплей на панелі приладів і окремий сенсорний екран для управління мультимедіа на основі архітектури Huawei HarmonyOS а також. Меломанів порадує фірмова музична система Huawei Sound. У дверні вбудовані динаміки аудіосистеми та ембієнтне освітлення. Для підвищення акустичного комфорту всі бічні вікна виготовлені з двошарового шумоізоляційного скла.

Ззаду розташовані два індивідуальні крісла підвищеного комфорту з численними регулюваннями та підколінними подушками, а між ними знаходиться панель із сенсорним дисплеєм для керування мультимедійною системою, а також відділення для безпроводової зарядки смартфонів. Спинку переднього пасажирського сидіння можна скласти, що дозволить перетворити заднє крісло на зручне спальне місце.

Stelato S9 має габаритні розміри 5160/1987/1486 мм, а колісна база сягає 3050 мм. В основі новинки лежить модульна платформа з активним шасі Huawei Qiankun ADS 3.0. Покупцям буде запропоновано кілька варіантів силових агрегатів та АКБ на вибір. Базова версія оснащується одним електромотором потужністю 227 кВт/309 л. Варіант із двома електромоторами має передній потужністю 158 кВт/215 к.с. та задній - 227 кВт/309 к.с. Батареї мають місткість 79,9 та 97,6 кВт, що дозволить забезпечити запас ходу від 665 до 816 км.

Нагадаємо, що електричний седан Stelato S9 є спільним дітищем Huawei та автомобільного гіганта BAIC. Стильний преміальний седан на електротязі з'явиться у продажу на ринку Піднебесної у серпні цього року. За попередніми даними, вартість новинки складе приблизно 450-550 тисяч юанів, що еквівалентно 62-76 тисячам доларів США.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація