Hyundai готує інноваційний «пішохідний» автомобіль

Hyundai готує інноваційний «пішохідний» автомобіль

15 липня 2023
0

Hyundai розробляють незвичайний «пішохідний» автомобіль Ultimate Mobility Vehicle. Він зможе проїхати там, де не здатне будь-яке інше авто. Про це повідомили на сайті CarBuzz.

У Німецькому відомстві з патентів і товарних знаків виявили заявку, в якій описано принцип роботи Ultimate Mobility Vehicle. Він оснащений комбінацією традиційних коліс і «ніг», які забезпечують більшу маневреність.

У конструкції авто передбачено чотири блоки «колесо-нога», які працюють спільно для забезпечення пересування. Автомобіль може використовуватися в «пошуково-рятувальних» операціях або для виконання інших завдань.

У режимі «ходьби» авто може долати складні ділянки місцевості та круті підйоми. Транспортний засіб навіть зможе стрибати через прірви.

Також Ultimate Mobility Vehicle здатний рухатися боком. Це розумний транспортний засіб з інноваційними інженерними рішеннями.

Колеса зможуть повертатися на 180 градусів, даючи змогу авто вивільнитися під час блокування та в режимі «ходьби». Такий транспортний засіб буде повністю або частково автономним.

У стандартному режимі Ultimate Mobility Vehicle їздитиме дорогами як звичайний автомобіль. Тільки за необхідності він активуватиме свої «ноги».

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація