Hyundai готується провести IPO індійського підрозділу

Hyundai готується провести IPO індійського підрозділу

05 лютого 2024
0

Hyundai Motor розглядає можливість проведення IPO для свого індійського підрозділу з метою залучення щонайменше $3 млрд уже цього року при оцінці до $30 млрд, що потенційно може стати найбільшим в історії країни розміщенням акцій. Про це пише Reuters.

Hyundai Motor India перебуває на ранній стадії переговорів про первинне публічне розміщення акцій і вже провела переговори з кількома банками, пише видання.

За оцінкою в $25-30 млрд, індійський підрозділ Hyundai оцінюється в більш ніж половину ринкової капіталізації компанії в Сеулі, яка становить $42 млрд.

Видання пише, що компанія вивчає можливість «розблокування вартості свого індійського бізнесу» за допомогою IPO.

«Вони хочуть скористатися бумом IPO в Індії. Індійські ринки капіталу навряд чи виділялися так раніше в порівнянні з іншими країнами», - сказав один із співрозмовників.

Найбільшим IPO Індії став лістинг найбільшого страховика країни, Корпорації страхування життя (LIFI.NS), у 2022 році, під час якого вона залучила до $2,7 млрд.

Hyundai провела переговори з інвестиційними банками JP Morgan (JPM.N), Morgan Stanley (MS.N), Citi (C.N), і Bank of America (BAC.N), хоча жодних офіційних призначень не було зроблено.

Джерело: Mind

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація