Hyundai і KIA працюють над водневим авто нового покоління

Hyundai і KIA працюють над водневим авто нового покоління

08 січня 2024
0

У той час як багато виробників автомобілів роблять ставку на електромобілі, Hyundai і KIA все ще вірять, що у автомобілів на водневих паливних елементах є майбутнє. З метою створення водневого авто нового покоління корейський концерн підписав договори співпраці з компаніями W.L. Gore & Associates і Mabuk Eco-Friendly R&D Center щодо розробки нових вдосконалених полімерних електролітних мембран для транспортних засобів на паливних елементах.

Сучасні водневі паливні елементи використовують мембрани для проведення протонів між двома електродами. Вони також використовуються для блокування надходження газів водню та кисню та відповідають за генерацію електричного струму, необхідного для живлення транспортного засобу.

Два виробники автомобілів співпрацювали з експертами з електролітних мембран із штату Делавер понад 15 років. Тепер їх партнерство більше зосереджуватиметься на спільній розробці оптимальної системи паливних елементів для комерційних транспортних засобів для покращення продуктивності та довговічності.

«Ми вступаємо в наступну главу нашого партнерства з W.L. Gore & Associates. Використовуючи 15 років співпраці, ми отримаємо передову технологію паливних елементів і станемо лідером на ринку електромобілів на паливних елементах, прискорюючи рух до сталого майбутнього», - сказав Чанг Хван Кім, керівник відділу розробки акумуляторів Hyundai і KIA, а також розробки водневих і паливних елементів.

Джерело: Autogeek
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація