Hyundai IONIQ 6 буде випущений в лімітованому версії «First Edition»

Hyundai IONIQ 6 буде випущений в лімітованому версії «First Edition»

27 жовтня 2022
0

Електромобіль Hyundai IONIQ 6 буде доступний для замовлення з 9 листопада лише в комплектації «First Edition», а пізніше планується випуск інших варіантів.

Нова модель, яку Hyundai назвали Electric Streamliner, використовує майже ту ж технологію, що й IONIQ 5. Модель може бути оснащена акумуляторною батареєю ємністю 58 або 77,4 кВт.год. Однак завдяки використанню найновіших технологій і своїй надзвичайно обтічній формі (він має коефіцієнт лобового опору лише 0,21 Cd), IONIQ 6 може перевершити максимальний заявлений діапазон найефективнішого IONIQ 5 на 64 милі.

Лімітований IONIQ 6 «First Edition» за ціною від 63 600 доларів отримав кілька додаткових ексклюзивних елементів дизайну екстер'єру та інтер'єру. Зовні 20-дюймові колеса моделі мають матове чорне покриття, а також є глянцеві чорні молдинги спереду, ззаду та збоку, а також кришки дзеркал.

Інші особливості «First Edition» включають підігрів передніх і задніх сидінь, підігрів керма, люк з електроприводом, бездротовий зарядний пристрій для телефону та двері багажника з електроприводом.

«First Edition» використовує батарею ємністю 77,4 кВт.год з повнопривідною трансмісією, що забезпечує потужність 321 к.с. і 605 Нм крутного моменту. На базі тієї самої платформи E-GMP, що й у IONIQ 5, є вбудована система зарядки з надшвидким зарядним пристроєм потужністю 350 кВт. Hyundai каже, що клієнти отримають безкоштовну річну підписку на пакет IONITY Premium.

Після першого випуску IONIQ 6 також буде доступний у двох інших комплектаціях: Premium і Ultimate. Ціни на решту модельного ряду ще не оголошено, але ми очікуємо, що одна з них буде нижчою за версію «First Edition», з меншою кількістю обладнання та потенційно меншим акумулятором на 58 кВт.год. IONIQ 6, оснащений батареєю ємністю 58 кВт.год, матиме моно привід, тоді як версія на 77,4 кВт.год має повний привід, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 5,1 секунди.

Архітектура Hyundai E-GMP може підтримувати зарядку як 400 В, так і 800 В, причому зарядка 800 В є стандартною. За допомогою швидкого зарядного пристрою IONIQ 6 можна зарядити від 10 до 80 відсотків всього за 18 хвилин.

Маючи довжину 4855 мм, він довший за своїх основних конкурентів, включаючи Tesla, а з колісною базою 2950 мм забезпечує вражаючий простір ззаду. Однак, на відміну від деяких конкурентів, IONIQ 6 - це лише седан із вузьким отвором для багажу. При цьому Hyundai ще не розкрила подробиць загальної місткості багажника.

Панель приладів IONIQ 6 має схожу тему з моделлю 5 із двома 12-дюймовими екранами інформаційно-розважальної системи та дисплея водія на панелі приладів. Є додаткові екрани, розташовані на кожному кінці приладової панелі, також для системи камери, яка може замінити традиційні дверні дзеркала.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація