Hyundai IONIQ 6 дебютує із затримкою на три місяці

Hyundai IONIQ 6 дебютує із затримкою на три місяці

19 червня 2022
0

Hyundai на три місяці затримав прем'єру електричного седана IONIQ 6, перенісши її з квітня на липень. Відомо, що таке рішення було ухвалено через те, що компанія в останній момент вирішила внести зміни до дизайну автомобіля. Згідно з новою інформацією, що надійшла від The Korean Car Blog, новинка дебютує на автосалоні в Пусані 14 липня. Деякі подробиці про модель вже є: їй пророкують запас ходу на рівні 515-550 кілометрів (залежно від методики розрахунку) та двомоторну установку потужністю 308 кінських сил.

Новинку показали на кількох малоінформативних тизерах та на шпигунських фотографіях, зроблених під час дорожніх випробувань. Вже можна зробити висновок про те, що дизайн екстер'єру виконаний в стилістиці концепт-кара Prophecy 2020 року, а сам седан можна порівняти за розмірами з Sonata. За неофіційними даними, Hyundai IONIQ 6 отримає батарею ємністю 77,4 кіловат-години (як IONIQ 5).

IONIQ 6, на відміну від Prophecy, має центральні стійки, а задні двері відкриваються по ходу руху, а не проти, як у прототипу. Крім того, зовнішні камери замінили на стандартні дзеркала та змінили дизайн бамперів.

IONIQ 6 стане другим електрокаром однойменної лінійки після моделі з індексом 5. 

Джерело: The Korean Car Blog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація