Hyundai хоче поставити в Elantra N потужніший двигун

Hyundai хоче поставити в Elantra N потужніший двигун

22 листопада 2023
0

У компанії Hyundai розглядають плани зробити модель Elantra потужнішою та вивести на ринок найкращий спортивний седан свого сегменту. Подробиці повідомляє Motor1.

Спортивна модифікація Elantra N оснащена 2-літровим бензиновим двигуном, який розвиває 276 к.с. Незважаючи на очевидну електрифікацію в найближчому майбутньому, у компанії хочуть встановити в машину потужніший ДВЗ.

Йдеться про агрегат об'ємом 2,5 л. У турбованому виконанні він може запропонувати віддачу близько 300 к.с. На деяких ринках, включаючи США та Австралію, зацікавленість у такій машині є.

Ціна Hyundai Elantra N у «штатах» зараз - від 33 000 доларів. Якщо Hyundai і отримає збільшення у продуктивності, навряд чи ціна суттєво зросте, адже більший мотор вже використовують інші моделі корейського концерну.

Elantra N відрізняється від стандартного седана не лише потужним двигуном. Тут переналаштована КПП та спортивна підвіска, ефективніші гальма. Також автомобіль виділяє агресивний дизайн із великою кількістю повітрозабірників на кузові.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація