Hyundai Kona отримав позашляхову версію Mauna Loa

Hyundai Kona отримав позашляхову версію Mauna Loa

25 жовтня 2024
0

Hyundai продовжує створювати позашляхові версії своїх кросоверів. На цей раз такий варіант з'явився в Hyundai Kona. Автомобіль представили в Японії і розповіли про нього на офіційному сайті Hyundai.

Новий Hyundai Kona назвали Mauna Loa - на честь найбільшого у світі діючого вулкана, розташованого на Гавайських островах. Усього виготовлять лише 30 таких авто вартістю від 4,95 мільйонів ієн ($32 500).

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Hyundai Japan (@hyundai_japan)

За основу взяли електромобіль Hyundai Kona. Кросовер Mauna Loa відрізняється нефорбованими бамперами, бризковиками та пластиковим обвісом. Крім того, кузов покрили спеціальним захисним покриттям, а на даху встановили кріплення для багажника. До того ж, він отримав позашляхові шини розміром 205/65 R16 на чорних дисках від Weds.

Салон Hyundai Kona Mauna Loa оздобили зносостійкими матеріалами, а на підлозі з'явилися гумові килимки. Крім того, для кросовера пропонують цікаві аксесуари на кшталт органайзера в салон, холодильника чи розкладної табуретки.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Hyundai Japan (@hyundai_japan)

Силова установка авто не зазнала змін. Новий Hyundai Kona Mauna Loa оснащений 218-сильним мотором і батареєю на 65,4 кВт.год, а його запас ходу становить 454 км.

Джерело: Фокус
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація