Hyundai Mufasa отримає складне пасажирське крісло

Hyundai Mufasa отримає складне пасажирське крісло

14 травня 2023
3

Компактний кросовер Hyundai Mufasa поки що повноцінно не анонсували, але компанія вже не раз показувала авто. На нових знімках можна краще роздивитися салон.

Зокрема, привертає увагу дуже довгий дисплей для цифрової панелі приладів і мультимедійної системи. Екранів там, мабуть, два, вони окремі, але виглядає це все як єдина панель.

Більш незвичайна деталь - переднє пасажирське крісло. Його можна повністю скласти, що дасть можливість задньому пасажиру витягнути ноги, як у представницьких седанах. Щоправда, неясно, наскільки це буде зручно у цьому випадку.

Технічні параметри новинки поки що невідомі. Але відомі розміри: 4475 х 1850 х 1686 мм при колісній базі 2680 мм. Тобто, за габаритами це майже копія Volkswagen Tiguan.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

illuminato  

Не складне крісло, а складАне

+2ВІДПОВІСТИ  
Chpregor  

Наврядчи це для того щоб класти ноги, та і Hyundai не перші хто це зробив, наприклад така функція є у Dodge Nitro, в деяких комплектаціях Dodge Durango, потім з'явилося на Chevrolet Captiva та Peugeot 2008. В усіх перерахованих автомобілях таке крісло використовується щоб перевозити довгий вантаж, а ноги класти не зручно, перевіряв на Dodge Nitro, спинка крісла знаходиться високо, але дуже зручно коли складаються усі крісла, окрім водійського, в рівну підлогу, і так можно спати в повний ріст, а так ще більше місця

+2ВІДПОВІСТИ  
Chpregor  

Chpregor, *Peugeot 3008

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація