Hyundai показала особливу версію кросовера Santa Fe

Hyundai показала особливу версію кросовера Santa Fe

19 січня 2024
0

Модельна лінійка сімейного кросовера Hyundai Santa Fe поповнилася версією NHL Edition. Автомобіль вийде тиражем у 500 екземплярів і буде доступний тільки у Канаді. Він адресований шанувальникам хокею.

Новинку презентували на Монреальському автосалоні. Вона заснована на комплектації Ultimate Calligraphy та пофарбована у кремово-білий відтінок. Особливий колір кузова доповнюють чорні 20-дюймові багатоспицеві колеса, що є ексклюзивними для цієї моделі, дверні пороги Luxwood і багажник WeatherTech. А ще можна відзначити наявність спеціальних шильдиків.

В оснащення салону Santa Fe NHL Edition, оздоблений висококласною шкірою коричневого кольору пекан, включили килимки з логотипом популярної хокейної команди. Також є подвійний слот для бездротової зарядки смартфона, порт USB-C та аудіосистема Bose з 12 динаміками.

Модель буде доступна з гібридною установкою на основі 1,6-літрового турбодвигуна потужністю 230 к.с. і 367 Нм крутного моменту. Зазначається, що у продаж Hyundai Santa Fe NHL Edition надійде навесні цього року. Вартість оголосять пізніше.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація