Hyundai представила армійський позашляховик для боротьби з дронами

Hyundai представила армійський позашляховик для боротьби з дронами

18 жовтня 2023
0

Південнокорейська корпорація Hyundai WIA, що входить до складу холдингу Hyundai Motor Group, представила прототип мобільного комплексу для боротьби з дронами. Оснащений ним позашляховик KIA продемонстрували на ADEX-2023. Міжнародна виставка аерокосмічних та оборонних технологій відкрилася 17 жовтня на авіабазі Соннам на околицях Сеулу.

Система оснащена засобами радіоелектронного придушення та вогневого ураження. Як заявляється, радар бачить цілі у радіусі 5 км. Засоби РЕП здатні вражати «рій дронів» на відстані 3 км.

Стаціонарна версія системи вже готова до виробництва. Для ще більшої ефективності та гнучкості застосування її можна встановити на позашляховик. Серед потенційних клієнтів комплексу Hyundai WIA Саудівська Аравія та ОАЕ. Вони вже висловили свою зацікавленність південнокорейською розробкою.

Також Hyundai Motor Group на ADEX-2023 представляла компанія Hyundai Rotem, яка займається виробництвом військової техніки та заводського обладнання. Вона привезла на виставку модернізований танк K2 (K2EX) в експортній версії та концепт 30-тонної колісної броньованої машини наступного покоління.

Джерело: Авто Центр
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація