Hyundai випустить 100 екземплярів унікального водневого купе N Vision 74

Hyundai випустить 100 екземплярів унікального водневого купе N Vision 74

27 грудня 2023
0

Корейський автовиробник офіційно підтвердив, що запускає стильне купе з водневими елементами Hyundai N Vision 74 у серійне виробництво.

Анонсовано, що компанія побудує 100 екземплярів купе у ретростилі, яке повторює більшість форм концепту авторства Джорджето Джуджаро 1974 року. Зі 100 автомобілів 70 нібито будуть запропоновані клієнтам, а решта використовуватиметься у автоспорті.

Серійне виробництво машин заплановане на 2026 рік. Заявлено, що кожен з автомобілів буде мати потужність силової установки у 789 к.с. Таким чином, серійні автомобілі будуть значно потужнішими за концепт, який виробляв усього лише 335 к.с. від кожного з двох задніх електродвигунів.

Раніше Hyundai заявляв про запас ходу стильного купе на рівні 600 км, але кажуть, що дорожній автомобіль зможе проїжджати лише 400-500 км на повному заряді батарей і водні.

Раніше вже у ЗМІ звучали повідомлення про те, що Hyundai планує запустити концепт-кар у виробництво, і ми чули повідомлення про зовсім протилежне, в тому числі від самого автовиробника. Але довіра до спортивного підрозділу N після успіху кількох перших моделей тепер може бути достатньою, щоб випустити авто лімітованим тиражем.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація