Індійська Tata пообіцяла чотири нові електромобілі до 2024 року

Індійська Tata пообіцяла чотири нові електромобілі до 2024 року

13 серпня 2023
0

Індійський автомобільний гігант Tata відмовився від гібридів. У компанії вважають, що традиційні двигуни внутрішнього згоряння збережуть «сильну присутність» в Індії найближчими роками. Замість електрифікації ДВЗ виробник зосередиться на електромобілях, комерційних автомобілях та важких вантажівках, у тому числі водневих.

До початку 2024 року Tata планує випустити як мінімум чотири електричні кросовери. Першим вийде оновлений Nexon EV. За ним з'являться електричні версії меншого Punch та більшого Harrier. Також очікується серійна версія концепта Tata Curvv 2022 року, яка буде доступна як з ДВЗ, так і з повністю електричними силовими установками.

Раніше цього року індійська компанія анонсувала ще один кросовер - Sierra EV. На ринку він з'явиться у 2025 році разом із серійною версією флагманського хетчбека Avinya.

Tata розраховує, що до 2026 року електричним буде кожен четвертий автомобіль, проданий на внутрішньому ринку. До кінця десятиліття електричною має бути половина модельної лінійки марки.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація