Ineos зупинив виробництво позашляховиків Grenadier

Ineos зупинив виробництво позашляховиків Grenadier

23 вересня 2024
0

Гендиректор молодого британського бренду Лінн Колдер повідомила журналістам, що у компанії закінчилися деталі салону, «без якої ми не зможемо продати автомобілі». Топ-менеджер підтвердила, що проблема з постачальником серйозна, і відновлення збірки навряд чи відбудеться до кінця 2024 року або навіть початку 2025 року. З чуток, Ineos постраждав через банкрутство Recaro.

Компанія Ineos не повідомила, з яким постачальником виникли проблеми, але глава британської марки дала зрозуміти, що для виходу із ситуації доведеться шукати альтернативного постачальника. Зупинка виробництва рамних позашляховиків Grenadier сталася в критично важливий момент, коли ідейний послідовник класичного Land Rover Defender готується вийти на ринки Китаю і Мексики.

При цьому продажі Ineos в Європі падають навіть без проблем із постачальниками. За вісім місяців 2024 року було продано на 35% менше машин, ніж за аналогічний період 2023 року. У Великій Британії ситуація і того гірша: попит обвалився втричі! Керівник північноамериканської філії Ineos визнав, що проєкт Grenadier довелося переосмислити: утилітарний дешевий позашляховик для фермерів випустити не вдасться.

Тепер маркетологи Ineos спробують зробити ставку на преміальний сегмент, щоб знизити тиражі, але збільшити прибуток. Для вимогливих клієнтів запущено програму персоналізації. Деякі дилери прямо кажуть, що позашляховики Ineos мають бути дорожчими, щоб зацікавити платоспроможну аудиторію.

Джерело: Мотор
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація